Algemeen

Geestelijk en lichamelijk in balans zijn is in deze tijden belangrijker dan ooit. Juist nu, in tijden waarin we worden geleefd, is het van bijzonder belang dat u in goede geestelijke en lichamelijke conditie bent. Massage kan daarbij helpen.

De helende en preventieve kracht van massage is een wetenschappelijk bewezen feit. In de (top)sport is massage al lang een onmisbaar gegeven om blessures te voorkomen of te herstellen en om betere prestaties te kunnen leveren.
En in grote delen van de wereld is massage de gewoonste zaak.
In het dagelijks leven denken wij Westerlingen echter niet altijd als eerste aan deze effectieve vorm van lichamelijke verzorging. En dat terwijl het vele positieve resultaten kan opleveren. En op een aangename manier!.

Denkt u dus vooral niet dat een massage een decadente behandeling is die u 1 x per jaar voor uw verjaardag mag ondergaan. Massage hoort gewoon bij het onderhoud van uw lichaam en een periodiek van 2 a 4 weken is heel gewoon en vaak hoognodig.
En voor top onderhoud moet u vanzelfsprekend bij de specialist zijn.

Leest u verder op onze site over alle mogelijkheden, waaronder diverse soorten massages, figuur- en houdingcorrectie, mobiele massage tafel, massage workshop, massage cadeaubon etc.