Massageparty

Een massageparty is een gratis demonstratie met een informatief en educatief karakter en wordt door u als gastvrouw of heer geïnitieerd. Als er met 2 van de genodigden een vervolgafspraak wordt gemaakt voor een massage en wordt nagekomen dan krijgt u als gastvrouw of heer een massage voor de halve prijs aangeboden of een deelmassage geheel gratis. Uiteraard dienen de genodigden zorgzaam te worden geselecteerd. Alle verdere benodigdheden (op een kopje koffie na) worden door Maras verzorgd.

Deze avond is zoals gezegd informatief en educatief maar moet vooral een ontspannen karakter hebben. Het belooft dan ook een gezellige en vooral vrolijke avond te worden.
Er wordt zoveel mogelijk antwoord gegeven op uw vragen en aan den lijve gedemonstreerd .
Ook een beknopte demonstratie van een ontspanningsmassage met tekst en uitleg is natuurlijk een onderdeel dat niet is weg te denken.
Er wordt best wel wat afgelachen , maar toch doet men heel veel kennis op en kunnen kleine massagetechnieken worden aangeleerd.

Het aantal gasten ligt doorgaans op 6 en er moet wel wat ruimte zijn om een massagetafel neer te zetten. Indien Maras wordt uitgenodigd voor een massage party en deze kan geen doorgang vinden dan dient dit 48 uur tevoren kenbaar te worden gemaakt. Bij het niet nakomen van deze tijd wordt € 40,- in rekening gebracht voor kostenderving. De massage party op zich is geheel gratis.
De aanwezigheid van kinderen is niet raadzaam, het verveelt voor kinderen heel snel en dan is het heel moeilijk werken.