Workshop

De workshop wordt gegeven bij een x aantal inschrijvingen waarvan ongeveer de helft mannen en dus ook een helft vrouwen. Dit is van belang aangaande de verschillen in musculatuur en lichaamsdelen. Tijdens deze workshop wordt u wegwijs gemaakt in verschillende manieren van massage en technieken. Ook de materialen die u hierbij nodig hebt of kan gebruiken worden uiteen gezet.
Er komen diverse zaken aan de orde zoals; wat u moet doen, wat u absoluut nooit moet doen, houding waarin gemasseerd wordt, waarmee wordt er gewerkt en op welke ondergrond, houding, hygiene en nog veel meer zaken. Alle benodigdheden zoals lesmateriaal, Massagetafel, handdoeken, olien, enz enz worden door Maras Massage verstrekt.

Er is gekozen om de cursisten om beurt 1 avond op de tafel te laten masseren om zo te ondergaan en te kunnen annaliseren wat er geleerd wordt en in de praktijk werkt dit naar ieders tevredenheid. Aan het eind van de cursus wordt een globale toets afgenomen en als die naar tevredenheid is doorlopen ontvangt de cursist een certificaat van deelname. Na deze cursus bent u behoorlijk bedreven in het geven van een goede massage, echter u kunt hier enkel in de eigen kring gebruik van maken en u mag niet tegen betaling praktiseren.

Van het geleerde heeft u de rest van uw leven plezier en ook de mensen die door u ,, onder handen genomen ,, worden. U bent ongeveer 4 of 5 avonden van twee en een half uur bezig en dat is grotendeels praktijk met de lesstof binnen handbereik. Thuis kunt u alles rustig doorlezen en in onze praktijk ruimte zullen we evt vragen aan de hand van pratische Handelingen en uitleg aan u uitleggen.

Indien u geïnteresseerd bent in onze cursus hoeft u enkel maar te bellen met ons GSM nummer en op korte termijn hopen we u dan in één van onze groepen te kunnen plaatsen. Tot ziens bij Maras Massagepraktijk