Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassageTijdens de zwangerschap krijgt met name de onderrug het heel zwaar te verduren.

En dat kun je goed zien aan hoe de aanstaande moeder vaak met de handen in de onderrug probeert om de pijn wat weg te nemen door wat strekkingen achterover te doen.

En dat is enkel tijdens de zwangerschap. Daarna komt de echte zware klap voor de onderrug en het bekken, nl. de bevalling zelf. Tijdens deze mooie gebeurtenis wordt er nogal wat gevergd van de flexors en extensors in het lichaam.
En om het helemaal kompleet te maken komt kort na de bevalling een lange tijd van gebogen staan over wiegjes, commodes, boxen etc. Het oppakken van kleine kinderen vanuit een niet zo gunstige hoek is dan ook dagelijks aan de orde.

Tijdens de zwangerschap is een goede ontspannende massage dan ook heel erg welkom en noodzakelijk. Dankzij onze speciale massagetafels zijn wij dan ook bijzonder goed in staat om een goede en welkome sessie voor u als zwangere vrouw te verzorgen. Zelfs bij u thuis. Of geef eens een massagebon aan uw zwangere vrouw, vriendin, kennis, zus, dochter… Want een massage-kadobon is op zo’n moment een heel welkom geschenk. Het zal u in grote dank worden afgenomen.